Antibakteriális réz-oxid arcmaszk 5 db-os csomag

Egységár: 400,00 Ft/
Cikkszám: PRO23
Elérhetőség: Raktáron

Forradalmian új termék az egészségügyi piacon: Antibakteriális réz-oxid arcmaszk. A réz erőteljes antibakteriális tulajdonságainak hatására a COPPER-INSIDE maszk hatékonyan véd a vírusokkal szemben.

2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kizárólag természetes anyagokkal dolgozunk.
Minden egyes darabot kézzel készítünk.
Szappanjaink receptúrája a családi örökségünk.
Antibakteriális réz-oxid arcmaszk 5 db-os csomag
2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Főbb jellemzők és előnyök

- A vírusok és baktériumok szűrésének hatékonysága 99,9%

- Magas fröccsenés elleni védelem -IIR tipus tanusítással a réz oxid mikroszemcsékkel impregnált maszk rétegek, kétirányú védőhatást biztosítanak egy magasabb fertőtlenítési tényezővel.

- Többször használható! Több kutatás, vizsgálat bizonyítja a vírusok és baktériumok elpusztulnak a réz-oxid tartalmú többrétegű maszkban.A maszk deaktiválja a maszkban rekedt vírust, lehetővé téve a biztonságos újra és újra felhasználást anélkül

  hogy sterilizálni kellene.

- legyünk Zöldek! Ez a maszk egy fenntartható, környezetkímélő termék, mivel többször használható, így nagyban csökkenti a maszk hulladék növekedését.

- Nem szenzibilizáló, nem irritáló

- felhasználási idő: Nincs időkorlát

A technológia:  Antibakteriális többrétegű rezes védelem

Izraeli tudósok kifejlesztettek egy réz-oxid szövetet az orvosi sebkezelésre, ami bizonyítottan biztonságos és hatékony a vírusok és baktériumok ellen. Ezt a tudományos eredményt, amellyel több mint 30 regisztrált szabadalom támaszt alá az FDA jóváhagyta 2018-ban.Ennek a fejlesztésnek a felhasználásával egy speciális (szabadalmaztatott) technológiát dolgoztak ki a réz-oxidnak a nem szőtt orvosi arcmaszkba történő integrálására és sikeres alkalmazására. Maga a maszk három rétegből áll. A külső réteg megakadályozza a cseppek bejutását és mikroszkópikus réz-oxid polimereket tartalmaz. A középső réteg csapdába ejti azokat a kis részecskéket, amelyek áthaladnak a külső rétegen, valamint megakadályozza a részecskék kifelé történő áramlását.

A belső réteg az orrhoz és a szájhoz közel van és úgy tervezték hogy felszívja a nedvességet, miközben a réz-oxid polimerek biztosítják, hogy a vírusok baktériumok ne maradjanak életben. A maszkba impregnált részecske barnás színt ad a maszknak. A maszk az antivirális tulajdonságain túlmenően az összes szükséges védelmet is biztosítja. Az IIR arcmaszkra ( IIR  / EN14683: 2019) vonatkozó EU előírásoknak megfelelően. A réz antivírus tulajdonságai az az idő múlásával nem csökkennek. Mindmáig, amíg a maszk fizikailag használható állapotban van, antivirális védelmet nyújt anélkül, hogy sterilizálni kellene. A rézmaszkot az EU-ban letesztelték és megkapta a forgalomba hozatali engedélyt 2020 áprilisában. Ezen felül a német TÜV SÜD laboratorium szigorú tesztelési folyamatán is keresztülment és megfelelt.

Letöltés