Rozmaring szappan kettős rózsa (70g)

Cikkszám: SZ-H-ROZM-KER70
Elérhetőség: Raktáron
Rozmaring (Rosmarinus officinalis) Egy nagy becsben tartott szimbolikus és gyógynövény, mely több ezer éves történelemmel rendelkezik.
1.120 Ft (882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kizárólag természetes anyagokkal dolgozunk.
Minden egyes darabot kézzel készítünk.
Szappanjaink receptúrája a családi örökségünk.
Rozmaring szappan kettős rózsa (70g)
1.120 Ft (882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A rozmaring ősidők óta szimbolizálja a barátságot, hűséget és emlékezést. Menyasszonyok rozmaringkoszorút viseltek a szerelmük és hűségük jeleként. Afrodité, a szerelem és szépség istennője ajándékának hitték ezt a gyönyörű növényt. Régmúlt civilizációk is használták már fertőtlenítőként a káros baktériumok elpusztítására és az agy vérellátásának javítására, ami a memória javulását eredményezi, jóval azelőtt, hogy tisztában lettek volna működési mechanizmusával. A rozmaring számtalan gyógyászati céllal használható, sőt, még a Biblia is megemlíti, mint értékes gyógynövényt a szervezet megtisztítására. Normál és zsíros bőrre egyaránt ajánlott. A rozmaring antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, pórusösszehúzó és frissítő hatású. A szappan aromás, mediterrán illatú, kiválóan használható hajmosószappanként is.

Összetevők

Olea Europaea Fruit (Olive) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis Oil, Rosmarinus Officinalis Powder, Montmorillo-nite (French Green Clay)

Kapcsolódó termékek

Termék címkék:
rozmaring kettős rózsa