Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatóban talál.

Elfogadom
Termékek Menü

Vásárlási információk

Fizetési módok

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: K&H bank
  • Kedvezményezett neve: Buda Expo Kft.
  • Adószám: 23876202-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13-09-155407
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10400212-50526767-51661005

 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban nem lehetséges a bankkártyás fizetés.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát, a termék telephelyünkön történő átvételekor készpénzben a helyszínen kifizetni.

Átvételi módok

MPL csomagautomata (Maximum 20kg / 50x31x35 cm)

Az Ön által megjelölt MPL csomagautomatánál veheti át rendelését és ott az MPL-től kapott azonosító alapján vehető ki a csomag az automatából. A csomag átvételéhez a címzettnek, az automatánál rendeznie kell az árufizetés összegét! (bankkártyával tud fizetni, ha előtte nem rendezte az összeget átutalás útján) A küldemény rekesze a fizetést követően kinyílik! Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt postahelyre szállítják. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail útján újabb tájékoztatást kap arról, hogy a csomagja mely postán került elhelyezésre és meddig veheti át a küldeményt! (5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésre.) Csak abban az esetben válassza ezt a szállítási módot, ha biztos benne, hogy a megrendelt termék/termékek együttesen nem haladják meg a 20kg-ot, vagy a legnagyobb csomagméretet, mely: 50*31*35 cm! Amennyiben mégis túllépi ezt a határt, nem áll módunkban ezzel a szállítási móddal eljuttatni Önhöz a csomagot!

 

Csomagautomata használata: A kiválasztott csomagautomatánál a következőket kell elvégezni: Az érintőképernyőn a csomagom érkezett gomb megnyomása után az Ön telefonszámát és SMS-ben kapott átviteli kódját kell megadnia! Bankkártyája segítségével ki tudja fizetni az utánvét összegét. Ezután kinyílik egy rekesz, ahonnan ki tudja venni a megrendelt csomagot, ezután a sikerült gomb megnyomása után befejezte a tranzakciót! A csomagautomata éjjel-nappal működik! A közvetlen csomagátvételről további részletek a www.postapont.hu vagy a www.csomagautomata.hu oldalokon tájékozódhat.

MPL Postán maradó szállítás (Maximum 30kg)

Csomagját rendelheti az ország bármely pontjára, a 2500 postahivatal egyikébe. Itt nyitvatartási időben veheti át csomagját személyazonossága igazolása után. A postára rendelt csomagot az odaérkezéstől kapott tájékoztatástól számítva 10 napig veheti át. Fizetését készpénzzel és a legtöbb helyen már bankkártyával is le tudja bonyolítani.

MPL futárszolgálat

Csomagját az MPL futárszolgálata szállítja háztól házig.

MOL postapont (Maximum 20kg)

MOL postapont átvétel során az Ön által megjelölt MOL benzinkútra szállítják a csomagot, ahol azt személyesen tudja átvenni. Csak abban az esetben válassza ezt a szállítási módot, ha biztos benne, hogy a megrendelt termék/termékek együttesen nem haladják meg a 20kg-ot! Amennyiben mégis túllépi ezt a határt, nem áll módunkban ezzel a szállítási móddal eljuttatni Önhöz a csomagot. MOL postapont használata: SMS-ben vagy email-ben kapott értesítés után az Ön által megjelölt MOL benzinkútra megérkezett áruját személyesen tudja átvenni. Csomagját az ott dolgozó alkalmazottaktól tudja elkérni. Fizetését bankkártyával és készpénzzel is le tudja bonyolítani. MOL postapont előnye, hogy csomagját éjjel-nappal át tudja venni a kiválasztott MOL benzinkúton!

Coop postapont

A Coop postapontok többsége napi 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját.

A Posta weboldalán tájékozódhat, hogy Önnek melyik esik útba. A küldemények maximális tömege 20 kg.